Verhuis

De Fruitberg is verhuisd naar Fruitberg.wordpress.com

Monday, 28 January 2013

Vaarwel blogger

Deze blog verhuist Fruitberg.wordpress.com

Ik heb een jaar geleden een verkeerde keuze gemaakt.

Ik heb toen gekozen tussen Blogger en Wordpress, en eerlijk gezegd  vind ik Wordpress-blogs mooier en ten tweede had ik enkele (kleine) problemen met blogger. De Wordpress-reader leest ook zonder problemen Blogger-blogs, omgekeerd lukte me dat niet. Enfin, geen enkele goede reden, impulsief, Just the way I am...

Dus stap ik over: Fruitberg.wordpress.com. 't Is nog niet helemaal klaar, maar toch bijna. Ik heb ook alle content, inclusief comments kunnen overzetten. Voilà.
Door deze overstap ga ik ook niet langer mijn nick 'Supermasj' bezigen, maar wordt het overal 'Fruitberg'

Ik hoop je ook daar nog te mogen tegenkomen.14 comments:

 1. straks schiet ik alleen nog over op Blogger (nog steeds héél content over).

  ReplyDelete
 2. Ook al advies gevraagd aan Bart? :-) Volgens mij is die speciaal gaan parttimen om ons allemaal IT-gewijs te ondersteunen :-) Maar ik zal mijn blogroll met plezier aanpassen. Maar euh, nu je afscheid neemt van Supermasj, mag je die wel eens uitleggen. Wellicht mankeer ik een stuk collectief geheugen; mij deed het altijd denken aan de masj van 'mashed potatoes' :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 't Is gewoon een Wordpress blog. De uitleg van mijn nick vind je op de nieuwe blog ;-)

   Delete
 3. Wat is dat hier tegenwoordig - allemaal een eigen webstek bij Wordpress! Ik ga me op den duur nen dino gaan voelen, of de laatste der Mohikanen, zo alleen overblijvend bij Blogger ;-) ... alléz - samen met Ludo dan, maar dat is ook ne dino.

  En ik ben akkoord met mevr. OnderdeAppelboom - leg dat van die naam eens uit ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. De biodiverse dinosauriër dan? Ik vind het gewoon wat strakker, maar er waren nog andere redenen

   Delete
 4. Dat gaan we dan eens vlug aanpassen zie.
  Zelf wou ik indertijd ook op Wordpress omdat ik die blogs ook mooier vind, maar om een of andere mysterieuze reden was er iets niet compatibel. (Allez, dat heeft meneer Z. mij toch wijsgemaakt.) En omdat meneer toch al een g-mailadres had is ie maar naar blogger gegaan. En daar ben ik nog steeds tevreden over.

  ReplyDelete
  Replies
  1. 't Gras is altijd groener aan de andere kant van de heuvel zeggen ze... Ik ben eens gaan kijken ;-)

   Delete
 5. Het is er blijkbaar de moment voor...
  Zal de links en mijn reader aanpassen.

  ReplyDelete
 6. Beetje een uittocht naar andere webstekjes. Tot nu toe heb ik geen problemen met blogspot, bovendien ben ik te lui om alles over te gaan gooien naar een andere en mogelijk betere plek. Moet ik om te beginnen weer zo studeren en turen om alles te snappen. Met een super(masj) goede handleiding zou het misschien nog lukken... Die druivensnoeihandleiding kon ik tenslotte ook goed volgen.
  Maar ik pas de links wel weer aan, hoor Masj... Maar dat kan ik nu ook niet meer zeggen, en ik heb ook nooit ontdekt wat Supermasj betekent: dat gaan we nu vast horen.

  ReplyDelete
 7. Zandeik, het probleem is dat wordpress php praat, en veel andere websteks asp. Zoveel heb ik geleerd na heel wat gezwoeg op het werk, waarna ik geconcludeerd heb: I Looooooooooove wordpress!!!! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik praat noch php of asp ... dus ik leg mij neer met wat ik voorgeschoteld krijg ... Allez, een beetje, want meneer Z. wou mij eerst op 't seniorennet placeren ... :-)

   Delete

Fruitblog is verhuisd naar [Url]Frutiberg.wordpress.com[/URL]. Alle berichten zijn ook overgezet naar deze site. Je kan ook daar reageren op dit bericht